Skip to main content

non-stop | 2014


Resultat d'imatges de non stop

The catalan director Jaume Collet Serra earns good reviews among film critics because this is his best film. Liam Neeson, the protagonist, plays the character of a depressed alcoholic who seems to works because he has to, to try and do what he couldn't do. This man takes the lead in a plane where something strange happens... someone is going to kill a person every twenty minutes.

When you start watching this film you wonder if what you're going to see is worth and hour and a half or you are just going to know what happens 5 minutes later. Precisely, what makes this film a really recommendable one is the fact that there's a lot of twists and turns... Collet Serra shows you things to try and make you think... but your guesses seem incoherent when something else happens. So this in opinion of the popular viewers who want to enjoy going to the cinema, becomes the perfect movie to keep you on the edge of your seat; suffering because you try to understand but something does not match in the puzzle.

Of course a movie of such characteristics needs to sacrifice some things. Plus, you need to add that this is an american film from Hollywood. What this movie sacrifices is verisimilitude, especially at the end and in some parts. But I think that it is really important to sometimes do something unreal to make people enjoy the films... and this is what most of the movies end up doing. As said, this movie provides suspense, suffering (in a certain way), despair... a good film with a very good actor leading it, such as Liam. Just a few things to highlight as "not so good": the fact that Liam's character is an antihero, with all the circumstances in life against him and some things in the script that could have been more elaborated, such as the end.


Popular posts from this blog

coco | 2017

Coco és una pel·lícula que té el seu punt de partida en la història d'una família que viu a un llogaret, en castellà "aldea" de Mèxic, Santa Cecília. Només amb el nom fictici d'aquest llogaret tenim una pista del fil conductor i l'essència del film, la música.
Així doncs, ens trobem amb una família, fabricants de sabates tots ells, que - per una raó que s'explica al principi del film - tenen vetada la música en tots els àmbits de la seva vida. Tanmateix en Miguel, el més jove de la família, és un gran fanàtic d'Ernesto de la Cruz, qui sembla ser el més gran dels cantants mexicans de tots els temps. Per aquest motiu ell vol "viure el seu moment" i esdevenir músic encara que això suposi enfrontar-se i allunyar-se de la seva família.
Durant la pel·lícula, Miguel aprendrà a veure des d'una prespectiva el significat d'estimar i a valorar la seva família i també veurà quines són les conseqüències del pensament basat en la idea de "viure el …

tren de nit a lisboa | 2013

Tren de nit a Lisboa és una pel·lícula que gira entorn un llibre i el seu autor, d'origen portuguès i, com moltes altres, està basada també en un llibre. Sota el meu parer, a més, la manera com es narren els fets en ella, la fan una pel·lícula que és una mena de "llibre visual".
Hi ha diversos temes que es tracten en el film que, especialment, em recorden a la manera en què estic últimament percebent les lectures que faig i potser per això l'he qualificada de llibre visual. 
En primer lloc, m'agradaria destacar la idea del viatge, similar que seria una "road movie" on els personatges troben el sentit d'allò que estaven buscant realitzant aquest viatge al seu interior, i a un indret nou.  En aquest cas no hi ha carretera, ni diverses parades, si no que només n'hi ha una, Lisboa. El protagonista, Raimund, un professor d'escola divorciat amb una vida que ell descriu com "avorrida"- i percebem que sense grans aspiracions vitals-, reali…

julieta | 2016

Julieta, de Pedro Almodóvar és una pel·lícula que no havia planejat de veure i que penso que, com m'ha passat últimament amb altres pel·lícules, m'ha brindat una gran lliçó sobre la vida, la família, els amics, etc; de fet, m'ha donat una lliçó sobre nosaltres, els humans.

Julieta, el nom de la protagonista, és una humanista que dóna classes de cultura grega (literatura i mitologia què, en un viatge de tren, coneix "prónos", un noi que és diu Xoan, pescador de Galícia. que canviarà la seva vida. Aquest parell, es converteixen en familia cuan Artía, la seva filla, neix. Tot la seva història sembla un conte de fades.

No obstant, un dia, tot cambia, perquè Julieta descobreix que el seu marit, Xoan, ha estat veient la seva ex-dona i passant uns dies amb ella mentre que ella ha estat visitant els seus pares. Quan li ho recimina, Xoan marxa per sempre i Julieta ha de lidiar amb la seva filla i un sentiment de culpa que la supera.

Tot i que Artía sembla entendre la sev…