Skip to main content

lucy | 2014

Resultat d'imatges de lucyThe idea that Luc Besson tried to develop in this film is great. However, the film isn't that good. It is about a young woman, whom we don't know barely anything, - she's just an american woman living in Taiwan that speaks a little bit of french and it's not very good looking- that ends up being caught in a dark deal where she has to transport a bag of drug, inside her body, to a certain part of the planet earth and there she'd be free when they extract the bag.  

Lucy ends up drugged after a beat of one of the captors, and from this point on, the film becomes very interesting because the drug increases the brain capacity progressively from 10% - the average of humans - to 100%. Meanwhile, another character is presented. Morgan Freeman becomes a Professor, named Norman, that is working on a theory where he wants to discover what could happen if a human could use more brain capacity than the average. 

If the film would have centered the attention in the Johansson's and Freeman's characters, it could have been - as said previously- a really good film, with a cleverer screenplay, because it contain some really good scenes where they talk about the brain and how the brain capacity affects a human but Besson shuns this and centers a lot of attention into the persecution of the corean dealers to recuperate the drugs and the kill Lucy. 

In conclusion, seems like Luc Besson wanted to do an action film where the heroine is very different from the DC or Marvel comics, and from the typical films of this genre. The strong points of this film are the main idea, the performances of Johansson and Freeman. However, the weak ones are the fact there's a lot of action in a 90 minute film that should have been longer to explore a little bit more the great idea of having a more brain capacity than the average. 

Popular posts from this blog

coco | 2017

Coco és una pel·lícula que té el seu punt de partida en la història d'una família que viu a un llogaret, en castellà "aldea" de Mèxic, Santa Cecília. Només amb el nom fictici d'aquest llogaret tenim una pista del fil conductor i l'essència del film, la música.
Així doncs, ens trobem amb una família, fabricants de sabates tots ells, que - per una raó que s'explica al principi del film - tenen vetada la música en tots els àmbits de la seva vida. Tanmateix en Miguel, el més jove de la família, és un gran fanàtic d'Ernesto de la Cruz, qui sembla ser el més gran dels cantants mexicans de tots els temps. Per aquest motiu ell vol "viure el seu moment" i esdevenir músic encara que això suposi enfrontar-se i allunyar-se de la seva família.
Durant la pel·lícula, Miguel aprendrà a veure des d'una prespectiva el significat d'estimar i a valorar la seva família i també veurà quines són les conseqüències del pensament basat en la idea de "viure el …

tren de nit a lisboa | 2013

Tren de nit a Lisboa és una pel·lícula que gira entorn un llibre i el seu autor, d'origen portuguès i, com moltes altres, està basada també en un llibre. Sota el meu parer, a més, la manera com es narren els fets en ella, la fan una pel·lícula que és una mena de "llibre visual".
Hi ha diversos temes que es tracten en el film que, especialment, em recorden a la manera en què estic últimament percebent les lectures que faig i potser per això l'he qualificada de llibre visual. 
En primer lloc, m'agradaria destacar la idea del viatge, similar que seria una "road movie" on els personatges troben el sentit d'allò que estaven buscant realitzant aquest viatge al seu interior, i a un indret nou.  En aquest cas no hi ha carretera, ni diverses parades, si no que només n'hi ha una, Lisboa. El protagonista, Raimund, un professor d'escola divorciat amb una vida que ell descriu com "avorrida"- i percebem que sense grans aspiracions vitals-, reali…

julieta | 2016

Julieta, de Pedro Almodóvar és una pel·lícula que no havia planejat de veure i que penso que, com m'ha passat últimament amb altres pel·lícules, m'ha brindat una gran lliçó sobre la vida, la família, els amics, etc; de fet, m'ha donat una lliçó sobre nosaltres, els humans.

Julieta, el nom de la protagonista, és una humanista que dóna classes de cultura grega (literatura i mitologia què, en un viatge de tren, coneix "prónos", un noi que és diu Xoan, pescador de Galícia. que canviarà la seva vida. Aquest parell, es converteixen en familia cuan Artía, la seva filla, neix. Tot la seva història sembla un conte de fades.

No obstant, un dia, tot cambia, perquè Julieta descobreix que el seu marit, Xoan, ha estat veient la seva ex-dona i passant uns dies amb ella mentre que ella ha estat visitant els seus pares. Quan li ho recimina, Xoan marxa per sempre i Julieta ha de lidiar amb la seva filla i un sentiment de culpa que la supera.

Tot i que Artía sembla entendre la sev…