Skip to main content

muppets most wanted | 2014

Resultat d'imatges de muppets most wanted

The fight between America and Russia is one of the most used topics in the hollywood films and this is not an exception. Muppets Most Wanted is the second part of the sequel that started with a very good film lead, obviously, by the Muppets; but also by Jason Segel and Amy Adams. This time they do not appear and Ricky Gervais (Dominic Badguy in the film) is the leader of the Muppets and it's headache because Dominic is the associate of Constantine, a criminal frog that wants to steal the joys of the english royal family. 

The Muppets were desperate to find something to do and a tour seemed the best thing they could ask for... but it ain't going to be easy... because Kermit is arrested for, apparently, being Constantine and Constantine becomes the new leader of the Muppets that seem to not notice the difference between the frogs.1

This is the typical Muppet film, music, laugh, shows... but this time it could have been a bit more short. Besides that this is a good sequel for the extraordinary first film that continues to be the paradigm of the north american comedy... all the characters want to represent something from the culture. The songs featured are versions of old songs and new that make of this film a decent and entertaining film for the families that like the Muppets and grew up with them. 
The cameos are one of the strong points of this film, Zack Galifianakis, Chloë Grace Moretz or Usher among them. Maybe it is not as good as the first one, when everyone was delighted with Jason Segel's character, Walter, but it's worth watching. 

Popular posts from this blog

coco | 2017

Coco és una pel·lícula que té el seu punt de partida en la història d'una família que viu a un llogaret, en castellà "aldea" de Mèxic, Santa Cecília. Només amb el nom fictici d'aquest llogaret tenim una pista del fil conductor i l'essència del film, la música.
Així doncs, ens trobem amb una família, fabricants de sabates tots ells, que - per una raó que s'explica al principi del film - tenen vetada la música en tots els àmbits de la seva vida. Tanmateix en Miguel, el més jove de la família, és un gran fanàtic d'Ernesto de la Cruz, qui sembla ser el més gran dels cantants mexicans de tots els temps. Per aquest motiu ell vol "viure el seu moment" i esdevenir músic encara que això suposi enfrontar-se i allunyar-se de la seva família.
Durant la pel·lícula, Miguel aprendrà a veure des d'una prespectiva el significat d'estimar i a valorar la seva família i també veurà quines són les conseqüències del pensament basat en la idea de "viure el …

tren de nit a lisboa | 2013

Tren de nit a Lisboa és una pel·lícula que gira entorn un llibre i el seu autor, d'origen portuguès i, com moltes altres, està basada també en un llibre. Sota el meu parer, a més, la manera com es narren els fets en ella, la fan una pel·lícula que és una mena de "llibre visual".
Hi ha diversos temes que es tracten en el film que, especialment, em recorden a la manera en què estic últimament percebent les lectures que faig i potser per això l'he qualificada de llibre visual. 
En primer lloc, m'agradaria destacar la idea del viatge, similar que seria una "road movie" on els personatges troben el sentit d'allò que estaven buscant realitzant aquest viatge al seu interior, i a un indret nou.  En aquest cas no hi ha carretera, ni diverses parades, si no que només n'hi ha una, Lisboa. El protagonista, Raimund, un professor d'escola divorciat amb una vida que ell descriu com "avorrida"- i percebem que sense grans aspiracions vitals-, reali…

julieta | 2016

Julieta, de Pedro Almodóvar és una pel·lícula que no havia planejat de veure i que penso que, com m'ha passat últimament amb altres pel·lícules, m'ha brindat una gran lliçó sobre la vida, la família, els amics, etc; de fet, m'ha donat una lliçó sobre nosaltres, els humans.

Julieta, el nom de la protagonista, és una humanista que dóna classes de cultura grega (literatura i mitologia què, en un viatge de tren, coneix "prónos", un noi que és diu Xoan, pescador de Galícia. que canviarà la seva vida. Aquest parell, es converteixen en familia cuan Artía, la seva filla, neix. Tot la seva història sembla un conte de fades.

No obstant, un dia, tot cambia, perquè Julieta descobreix que el seu marit, Xoan, ha estat veient la seva ex-dona i passant uns dies amb ella mentre que ella ha estat visitant els seus pares. Quan li ho recimina, Xoan marxa per sempre i Julieta ha de lidiar amb la seva filla i un sentiment de culpa que la supera.

Tot i que Artía sembla entendre la sev…