Skip to main content

behind the candelabra | 2013

Resultat d'imatges de behind the candelabra
I must say I was expecting something different from this movie. It tells the story of Liberace a piano player who is very famous and gay. When he meets Scott, he immediately starts flirting with him an offers him a contract to live in his house and be his partner in everything even in bed. Scott who is also gay and has never had a "family" accepts and starts living with a man that is like his father and at the same time lover. From this point on the movie is very slow and it shows all the aspects of the life of the star of the stages and his hidden boyfriend. They live like super-stars, have a good life in all aspects and seems like they love each other. 

The thing is that Scott had never been comfortable in Liberace's house, everyone looked at him in a weird way. Despite this fact, Scott is so in love in a parent and also romantic love with Lee that he does not care. After an hour or so... the interesting part starts. Lee wants to change a little bit his life and wants Scott and him to be in an open relationship. 

This is not the movie I thought it would be, it's based on real facts and it makes a kind of documentary of the life of famous - gay - people behind the stage and how they managed to have this kind of life but it is also very slow and sometimes dense.... it is saved by two magnificent performances by Michael Douglas and Matt Damon and could be remarkable to say Rob Lowe nail his character. But if it wasn't for these actors this movie could have had much more difficulties to be what it is. It is an interesting story because we haven't had a lot of stories in the cinema about gays and their problems behind a stardom life but in some way it seems it wasn't as good as it could have been.

Popular posts from this blog

coco | 2017

Coco és una pel·lícula que té el seu punt de partida en la història d'una família que viu a un llogaret, en castellà "aldea" de Mèxic, Santa Cecília. Només amb el nom fictici d'aquest llogaret tenim una pista del fil conductor i l'essència del film, la música.
Així doncs, ens trobem amb una família, fabricants de sabates tots ells, que - per una raó que s'explica al principi del film - tenen vetada la música en tots els àmbits de la seva vida. Tanmateix en Miguel, el més jove de la família, és un gran fanàtic d'Ernesto de la Cruz, qui sembla ser el més gran dels cantants mexicans de tots els temps. Per aquest motiu ell vol "viure el seu moment" i esdevenir músic encara que això suposi enfrontar-se i allunyar-se de la seva família.
Durant la pel·lícula, Miguel aprendrà a veure des d'una prespectiva el significat d'estimar i a valorar la seva família i també veurà quines són les conseqüències del pensament basat en la idea de "viure el …

tren de nit a lisboa | 2013

Tren de nit a Lisboa és una pel·lícula que gira entorn un llibre i el seu autor, d'origen portuguès i, com moltes altres, està basada també en un llibre. Sota el meu parer, a més, la manera com es narren els fets en ella, la fan una pel·lícula que és una mena de "llibre visual".
Hi ha diversos temes que es tracten en el film que, especialment, em recorden a la manera en què estic últimament percebent les lectures que faig i potser per això l'he qualificada de llibre visual. 
En primer lloc, m'agradaria destacar la idea del viatge, similar que seria una "road movie" on els personatges troben el sentit d'allò que estaven buscant realitzant aquest viatge al seu interior, i a un indret nou.  En aquest cas no hi ha carretera, ni diverses parades, si no que només n'hi ha una, Lisboa. El protagonista, Raimund, un professor d'escola divorciat amb una vida que ell descriu com "avorrida"- i percebem que sense grans aspiracions vitals-, reali…

julieta | 2016

Julieta, de Pedro Almodóvar és una pel·lícula que no havia planejat de veure i que penso que, com m'ha passat últimament amb altres pel·lícules, m'ha brindat una gran lliçó sobre la vida, la família, els amics, etc; de fet, m'ha donat una lliçó sobre nosaltres, els humans.

Julieta, el nom de la protagonista, és una humanista que dóna classes de cultura grega (literatura i mitologia què, en un viatge de tren, coneix "prónos", un noi que és diu Xoan, pescador de Galícia. que canviarà la seva vida. Aquest parell, es converteixen en familia cuan Artía, la seva filla, neix. Tot la seva història sembla un conte de fades.

No obstant, un dia, tot cambia, perquè Julieta descobreix que el seu marit, Xoan, ha estat veient la seva ex-dona i passant uns dies amb ella mentre que ella ha estat visitant els seus pares. Quan li ho recimina, Xoan marxa per sempre i Julieta ha de lidiar amb la seva filla i un sentiment de culpa que la supera.

Tot i que Artía sembla entendre la sev…